Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΩΝ < Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ >



Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσανων < Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ > ενημερώνει τα μέλη του αλλά και όλους τους Βονιτσάνους και Βονιτσάνες που ζουν στην Αθήνα ότι την Κυριακή 15 Ιουνίου και ώρα 11.00 π.μ θα γίνει Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση και οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του ΠΑΝ.ΣΥ ( ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ) που βρίσκονται στην στοά μεταξύ Πλατείας Ομονοίας 9 και Πατησίων 5 στον 4ο όροφο.
Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!!! Ακόμη και όσους δεν είναι μέλη αφού δίνεται η δυνατότητα να γίνει εγγραφή μέλους κατά την προσέλευση και στην συνέχεια η συμμετοχή στις εκλογές.
Παρακαλούμε ενημερώστε και άλλους πατριώτες και πατριώτισσες που δεν είναι γραμμένοι στον Σύλλογο ή που δεν έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης από το ίντερνετ.
Δηλώσεις υποψηφιότητας για το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου καλό θα είναι να γίνουν μέχρι το Σάββατο 14 Ιουνίου αποστέλλοντας μήνυμα στον ΒΟΝΙΤΣΑ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ή τηλεφωνικά στον Κύριο Τσαβαλά ( 6973434313 ) ή στον Κύριο Μπίτση ( 6977446976 ) ή στον Κύριο Χόρτη ( 6936555555 )
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής μισή ώρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συμμετοχή σας που σημαίνει στήριξη του Συλλόγου των εν Αθήναις Βονιτσάνων < Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ > ο οποίος έχει ιδρυθεί από το 1980 !!!!